en helt ointressant dag

bara för att försöka hålla mig aktiv på den här sidan skriver jag idag ändå, fast det inte har hänt något intressant.

dagen i korthet:
jag och andreas klev upp, gjorde oss klara, for till skolan. började min kurs i litteratur c idag. lite peppad var jag men vart oxå ganska stressad. det kändes som att det vart mycket på en gång, men när jag till slut var hemma (efter att ha ätit middag på frasses + varit med andreas när han försökt reda ut strul med sin antagning), upptäckte jag att det faktiskt var väldigt lugnt.. nästan oroväckande lugnt... men men. istället för att fundera vidare på det satte jag mig vid datorn för att beställa böcker. allt kostade sammanlagt ca 1200:- medan bara strax över 300 var till skolböcker.
sen dess har ja... inget hänt. har roat mig med att ha lite roligt åt pilvi när hon sprang fram och tillbaka genom lägenheten som en tok eller så har jag försökt puttat bort henne när hon lägger sig på mig, på blocket, på tangentbordet eller i vägen för musmattan. fläckis har bara sovit i andreas knä i princip. det brukar vara tvärtom.

nu är jag trött och lite uttråkad. det här är så ospännande (skriver på ett norrländskt sätt. kom nämligen inte på nåt bättre sätt att skriva nu. klagar du? jag är trött skrev jag ju nyss!).. vart var jag nu.. parantesen vart för lång.. just ja. det här är så ospännande (klaga inte!) att läsa om. får hoppas att jag har nåt mer att skriva imorrn. ska vara hemma själv större delen av dan och städa och kanske oxå plugga om jag har tur.

hej, jag heter Camilla och jag är bokoman.

besvär

Efter jag skrev mitt förra inlägg (som jag uppdaterade för drygt 30 minuter sedan) var det tänkt att jag skulle sitta och leta kurslitteratur i lugn och ro, men icke. Istället fastnade jag här för att redigera till min sida. Det var svårare än jag trodde. Jag letade, tappade bort mig, letade ett tag till för att sedan hitta det jag skulle ändra.. trodde jag alltså.. upptäckte alltså att jag hittat fel, letade vidare och sen hitta det jag skulle.

Nu börjar mitt äventyr att logga ut

För övrigt är det svårt att skriva när man har en katt som ligger på armen

Första bloggen

Det är blir första gången jag skriver en blogg. Inte allt för spännande, men lite kul ändå.

Än så länge har jag bara varit uppe 3 timmar, vilket känns okristligt mycket eftersom klockan inte ens har slagit 9.30. Som tur är  har jag en bra anledning att vara uppe så tidigt. Jag följde nämligen med min pojkvän och sambo Andreas till skolan för att själv därefter ta en sväng förbi universitetsbiblioteket där jag hade tänkt vara lömsk och låna de kursböcker vi ska ha under första momentet till kursen som börjar imorgon. När jag väl kommit fram - en aning blöt iom att jag och Andreas fått dela paraply - och till sist hittat listan med kurslitteratur ställer jag mig för att leta bok 1 av 3. Det tar inte många sekunder innan en lätt panik väller fram. Bok 1 står nämligen inte i hyllan. "Helvete också" tänkte jag "jag skulle ha börjat leta tidigare!". Jag går vidare för att leta bok 2 och därefter såklart bok 3, men ingen av dessa går att finna heller. Någon eller några har varit mer lömsk än mig och tagit sig dit mer än en dag innan kursen börjar. Jag är inte förvånad, men trots det lätt panikslagen iom att jag måste hitta böckerna på internet så jag kan beställa dem där + att jag såklart är irriterad på min egen klantighet och inte gick dit tidigare.

För övrigt hittade jag mina örhängen som jag letade halva dagen igår.. de låg vid datorn där jag kollade ett flertal gånger. Typiskt mig.