min bröstfixering

i föregående inlägg skrev jag att jag köpte en ny bh istället för ett par byxor, och det fick mig att tänka på vilken otrolig bröstfixering jag har börjat ha. det gäller dock bara mina egna bröst.

jag har ganska små bröst, särskilt i jämförelse med resten av min kropp och därför vill jag såklart att de ska bli åtminstone lite större än vad de är. jag kan därmed ganska ofta stå och titta på mina bröst i spegeln - med eller utan bh eller tröja för att se hur de ser ut i olika vinklar, plagg osv och det är ganska roligt. bäst är det såklart när de syns lite extra mycket på ett fint sätt. hur mycket folk (killar mest kanske) tittar på mina bröst har jag ingen aning om. än så länge har jag bara märkt en gång att en kille jag stått och pratat med har tittat. jag kanske ska göra som i ett avsnitt i bullshit och fästa en pytteliten kamera där och kolla hur ofta det är folk faktiskt tittar.

hur som haver. sedan jag träffade min senaste pojkvän har jag märkt att brösten har växt och att vissa bh:ar faktiskt börjar bli för små - och jag är tokglad över det! av någon konstig anledning känner jag mig riktigt nöjd och stolt när brösten trycker upp sig lite pga det. värst är nog när jag har tittat ner i min egen urringning och tänkt "åh så fina de är!"

jag vet inte varför jag plötsligt blivit så bröstfixerad, men å andra sidan så är det kul att få uppmärksamhet för fina kroppsdelar, särskilt när mina bröst kännts nästan som obefintliga! så nu ska jag kanske snart pierca en av dem. det ska bli spännande.

och ja.. jag är lite konstig, men bröst är trevligt.

saker går inte riktigt som man tänkt sig

så är det faktiskt med det mesta. mitt sk kärleksliv är för tillfälligt väldigt konstigt och lite påfrestande, men det är inte det jag tänker på idag och därför kommer jag inte utveckla det mer.

det jag faktiskt tänker på just nu är shoppande. jag skulle nämligen följa med en vän på stan för att jag faktiskt behöver nya byxor (jag har inte köpt några på snart fyra år - jag är en kjolbärare vanligtvis men byxor är bra att ha ibland), så det kanske går att förstå att jag behöver nya. dock så är jag lite lätt (okej, ganska) rundlagd både på mage, lår, armar osv. hela kroppen utom mellan ögonen känns det som, så det är lite svårt att hitta ett par.

nåja. handlandet började och vi fyra (ja, två till följde med visade det sig) sprang omkring lite här och var - inte på så bra klädaffärer, så när en av dem behövde en ny bh insåg jag att det behövde jag med, så där blev det köpt + ett par trosor. inga byxor alltså.

vi fortsatte springa på affärer och kicks blev nästa anhalt. tidigare nämnda kompis skulle ha smink och jag tänkte att ett täckstift skulle ju vara bra att ha, men det blev en concealer istället. sminkaffärer har sällan byxor, och även om concealern inte ens är i närheten så blev det självklart inga byxor där heller.

på h&m handlade jag inget! det känner jag mig ganska stolt över, men när vi tog oss till indiska så tittade jag iaf lite efter kjolar och byxor, men nej. det fanns inga bra jag gillade, så det blev fem sorters rökelser istället. det går ju det med, men några byxor är det definitivt inte... vad jag vet.

efter ytterliggare lite springande på affärer där jag, som tur var, inte köpte något tog vi oss faktiskt till ett ställe där de hade utförsäljning på jeans och jag hittade ett par snygga! dock upptäckte jag, när jag väl hittat ett par som iaf gick över höfterna, att de var extremt lågt skurna och kändes som att de knappt kom upp till magen, så inga byxor här inte, men jag provade några åtminstone! det är en seger i sig.

jag har för övrigt en svaghet som blev prövad efter det. vi gick till tehörnan och jag hade tidigare funderat på att köpa en eller två nya sorter eftersom de flesta jag har är kvar i stockholm (och en viss person *hint hint* inte tar sig hit med det någon gång!) när vi var klara på tehörnan hade jag fyra nya sorters te - dubbelt så många mot vad jag tänkt, men jag köpte åtminstone inte fler än det. men ja.. byxor är det inte heller.

efter mat, fika och pratande med kompisar tog jag mig hem utan byxor, men några hundra kronor fattigare ändå och flera mer eller mindre nödvändiga saker. men men. min lägenhet luktar gott av rökelsen, jag myser med teet och jag har fina underkläder som jag kan visa upp för någon när det blir tillfälle för det. dessutom syns inte vissa ärr och pormaskar, så jag känner mig lite finare.

så.. slutet gott, allting gott - även utan byxor.