nyhemkommen

idag kom jag hem efter fyra dagar i stockholm. julen har alltså hunnit passera och det är snart nyår.
julen var för övrigt bra. roligast var dock att se min systerdotter tilde bli helt extatisk över alla julklappar och roliga saker som fanns innuti. gulligast var nog när hon öppnade chrilles julklapp med en gossedjurskatt (tilde älskar katter ungefär lika mycket som jag - och det är mycket!). hon släpte knappt den där katten på hela kvällen, och hon gjorde det bara i korta stunder.
fina julklappar fick jag oxå, och alla var bra på sitt sätt. än så länge har jag väll inte använt nåt av det, men det kommer ^^
som sagt, jag har varit i stockholm. dagen efter julafton for jag dit för att roa mig med mitt kära lammkött :) dagen efter min ankomst hade vi och andreas kompisar arzang och robert spelkväll. det var bland det roligaste jag har gjort på länge! bland annat så spelade vi risk - första gången för mig - och jag spöade allihop!! ;D särskilt kul var det att andreas förlorade stort mot mig, men det förnekar han såklart :)
nyår är om *funderar... det är väll 29e idag? jo det är det* två dagar! arzang och robert kommer hit till umeå för att fira med oss, så vi måste stresstorhandla  imorrn tidigt, men inte så tidigt att vi inte har hunnit bli klar med tvätten som oxå måste göras o.O mycket ska göras. eller? när jag tänker efter så är det bara tvätt och storhandling som faktiskt måste göras.. och komma på nåt att äta på söndag såklart, men det får väll alla vi bestämma sen. jag antar att chaplins inte är öppet så mycket på nyår så vi kan köpa mat där.

nu har jag totalt tappat bort mig med vad jag egentligen hade tänkt skriva, så jag går och sover istället! gonatt!!

dumdidum

jag är uttråkad.
andreas for ner till stockholm idag och lämnade mig och katterna hemma. det var ca 4½ timma sen vi sa hejdå och jag har redan blivit handlingsförlamad.. iof delvis på att min rygg och nacke gör jäkligt ont! men det är inte bara det. jag fungerar inte riktigt normalt när andreas inte är hemma. dock är det tur att vi "bara" ska vara ifrån varandra i fyra dagar.

snart är det jul.
igår snöade det! :D
idag var snön borta >.<
alla julklappar är inhandlade. två av dem (sammanlagt sex) är inslagna och klara. så ska jag städa snart oxå, men det orkar jag inte riktigt idag. i första hand ska jag bli klar med uppsatsen innan jag far ner till stockholm och mitt jullov kan börja.

uppsatsen ja. den går framåt iaf! jag tror att den snart kan vara klar, men jag ska egentligen inte säga något. då lär jag inte bli klar med den alls innan den ska lämnas in, och det är inte bra.

....jag har såååå tråkigt. jag vill inte skriva. jag har ingen lust att spela och det är inget bra på tv, vilket det ändå aldrig är! jag får sitta här och lyssna på min sommarblandning. den passar bra såhär i december.