fruktansvärt ointressanta dagar

shisch... det känns som att det har varit en otroligt lång dag! det värsta är dock att det har det inte, egentligen. klockan är ca 01.30 just nu och jag har varit vaken sen strax efter 11 (tror jag). jag har inte ens varit vaken i 14 timmar alltså om mina mattekunskaper fortfarande funkar i det här tillståndet. okej.. det gör det inte. borde ändra till 15 timmar... men nu förstår ni kära läsare hur mitt huvud är... just nu alltså.. hur den är annars ska jag inte gå in på. det törs jag inte >.< men men. jag är iaf inte så pass trött att jag blir förbannad när jag själv lever om lite för mycket, som att kasta en bok på golvet. tro mig, det har hänt!

det som hänt idag är inte särskilt spännande för fem öre. det jag gjort är spelat (bara ett par timmar typ), gått omkring i lägenheten och spanat efter saker att packa ner, packat, ringt hit chrille, fått han att hjälpa mig att packa vissa saker och sen gett han lite grejer han ska ta med sig hem, packat mera, ätit "frukost" (klockan var vid 5 och "frukosten bestod av fisk och potatis med dillsås. great frukost ftw!), socialiserat mig lite med mamma, packat mer, försökt fixa vardagsrumsbordet, surat på att bordet är dumt, ringt och bett pappa och hjälp men han kommer först imorrn, kollat lite på tv, pratat i telefon, suttit vid datorn lite till och från... och ja.. ungefär så fortsatte det. spännande eller hur? allt packande förklarar nog min trötthet, men från och med nu byter jag ämne... lite åtminstone.

igår var ganska lik idag, med skillnad att jag packade andra saker och åt middag hos mamma och pappa. själva matlagningen råkade ut för inte en, utan två katastrofer! den första var då jag skulle göra slutklämmen på köttfärsen. vi åt tacos och när jag kom dit med kryddorna, så jag skulle alltså hälla i kryddorna i den redan stekta köttfärsen. när jag tryckte ner vispen pappa använt sa det bara P0FF! och det var köttfärs och tacokrydda på många ställen i köket. som tur var försvann inte så pass mycket att det inte räckte till middagen.
katastrof nr 2 var faktiskt mest pappa orsak till. när jag var klar med köttfärsen och skulle riva ost frågade jag pappa om var rivjärnet var. det var när han skulle kolla i ett av skåpen ovanför diskbänken katastrofen var ett faktum! deras luckor drar man åt sidan, inte öppna som vanliga, så det pappa gjorde var att putta ner en liiiten glaskål som smällde i skålen med uppskuren gurka. båda dessa gick sönder och det var gurka och glasplitter överallt. som tur var fanns det mer gurka och fler skålar. däremot undrar jag vad mamma tänkte när pappa för andra gången på fem minuter ropar in henne till köket för att hon måste hjälpa till och möts av två olika katastrofer.

nu återstår det dock att se om nästa vecka blir lik denna. det som är planerat är att jag kanske ska träffa therese, jag ska försöka få hit emil så vi kan se klart stolthet och fördom, köpa te för mina sista pengar (jag vart kär i nisses irish dream-te och MÅSTE ha ett), packa och förhoppningsvis umgås med lite kompisar emellanåt. andreas kommer kanske hit i slutet på veckan, men det är inte heller bestämt än. men men. två bra saker händer ju redan imorrn! 1: jag får reklam! WOHO! ;D 2: de öppnar på studera.nu och visar vad man kommit in på. hurra hurra hurra :D

nåja. fingrarna är kalla, pilvi jamar där ute och tändstickorna jag använder för att hålla upp ögonen går snart av.
gonatt!