På begäran

Jag fick ett klagomål igår över att jag uppdaterar bloggen för sällan, så nu ska jag försöka få in lite snabba kommentarer över saker just nu.

Jobbet håller mig fullt sysselsatt och jag har avsevärt mycket mindre tid till att sitta och slöa. Det är mycket uppstart och avslut av ärenden samt att lära sig den nya organisationen som är ett resultat av höstens val. Det är inte särskilt roligt och att jobba i en politisk organisation intresserar mig inte i längden. Alltså har jag allt mer börjat hoppas på ett arkivariejobb, helst beläget i Uppsala.

I läsandet är det fortfarande The lost memoirs of Jane Austen av Syrie James som gäller. Den är helt okej, inte fruktansvärt trovärdig och lite för mycket liknelser med Jane Austens romaner. Men den är helt okej. Under semestern läste jag inget och jag har slutat läsa på hemvägen från jobbet då jag istället ägnar mig åt skrivande. Det gör att jag har tagit mycket längre tid på mig att avsluta boken men med lite tur har jag gått vidare till nästa fredag. Om någon vill höra lite mer utförligt om hur The lost memoirs of Jane Austen är så är det bara att säga till.

Över till skrivandet. Det går avsevärt mycket bättre för tillfället! Som sagt skriver jag varje dag på väg hem från jobbet och det håller fantasin uppe lite bättre och jag får ner de nya idéerna på papper lite lättare. Mitt stora projekt hankar sig fram och jag är nu på version fem (om inte mer) av prologen. Denna tror, och hoppas jag, kommer att hålla för romanen. Självklart hoppas jag att jag vid det här laget nästa år har skrivit klart boken. Att sedan få den publicerad är en helt annan sak.

Och så en sista grej! Jag, Joakim och två kompisar har bokat en resa till Kanarieöarna!! Vi åker redan den tolfte februari och är borta en vecka. Till detta (och lite mer) har jag köpt en värstingkamera (Canon EOS 500D) och ska snart beställa lite badkläder, solglasögon och ett par bra tofflor.

Nu är det dags för toaletten innan jag försvinner ut i verkligheten.

P.S. Jag har upptäckt att det ibland kan vara roligt att slänga in ett Sieg Heil, åtminstone om folk förstår skämtet. Men vem vet, det kanske är roligt att vara nazist.