Ska det vara så?

Kaffet på mitt jobb har ibland en doft av tobak. Det känns inte rätt...


Nedräkning

Det är onsdag och alltså bara tre dagar kvar innan jag, Joakim, Anna och Jonas åker iväg till Spanien! Jag känner resfebern komma och jag är något stressad över det hela.

Kattvakten är ännu inte fixad men i nödfall får de bo hos Anna och Jonas tillsammans med deras katter. Solglasögon ska jag också ha så det ska inköpas imorgon. Skor har jag inte heller köpt. Joakim har rekommenderat ett par flip flop-skor och självklart är det näst intill omöjligt att få tag på den här tiden på året. Efter en andra sväng på Deichmans igår hittade jag ett par sådana på kvinnoavdelningen, men eftersom mina fötter är formade som de är passade inte ens de i två nummer för stora. På herravdelningen fanns desto fler med de var lite väl stora.
   Dock hittade jag ett par tofflor som såg ut som monsterfötter. Mycket fina, säkert bekväma och jag började överväga att köpa dem. Tyvärr blir det nog för varmt och de slits säkert sönder. Det är synd.


Vuxet?

Mamma ringde mig för en stund sen för att "kolla läget". Mot slutet av samtalet när båda säger att vi behöver lägga på säger jag att "Jag måste ringa en av ekonomerna". Det kändes vuxet. Sådär lite läskigt oj-hoppsan-jag-är-vuxnare-än-jag-tror.

Läskigt som sagt.


Ett slag

Jag vill bara slå ett slag för radion! Webradion med podarkivet är fantastiskt. Sitter för tillfället på jobbet och myser med en kopp te på jobbet och lyssnar på Släktband. Mycket mysigt! Bortsett från själva jobbandet alltså.

För övrigt var det fest i helgen och en ny dryck, kallad New Morgan eller Captain Castle, prövades. Det var alltså New Castle (öl) blandad med Captain Morgan (rom). Resultat? En besk och konstig eftersmak, och kan alltså inte rekommenderas.

Nu tar jag ytterliggare en ny sväng.
Det är bara fem dagar kvar innan resan till Kanarieöarna! Lite nervös börjar jag vara. I veckan ska kattvakt fixas och kläder mm. packas ner.

Dagens händelse: Middag ute med Joakim, Anna och Jonas samt planering av aktiviteter under resan.
Dagens roliga: Radio, radio, radio... Och te såklart. Allt som höjer mysfaktorn är ett plus.
Dagens tråkiga: Stress. Jag avskyr stress.
Dagens bok: Camera av Eva-Marie Liffner. Jag har läst ca en tredjedel än så länge och den är dessvärre inte mer än okej.
Dagens låt: Idag är låten ersatt av radion. Älskar att lyssna på Släktband och Biblioteket.