In memoriam

det är nu en tid sedan jag skrev här, men det är inte utan orsak. en orsak är såklart skolan och att jag varit tvungen att skriva ett par hemtentor och plugga lite annars oxå, men den främsta orsaken är att ett tag efter att jag skrev det senaste inlägget dog Kurre. det var min katt som min familj haft sedan jag var fem år gammal. detta var det jobbigaste som hänt mig. det var väldigt obehagligt - men när är döden inte obehaglig? när det är någon man inte vet vem det är, men det hör inte hit.
för mig kom hans död väldigt plötsligt, men jag tror mamma, pappa och kanske även chrille var beredda på att det skulle hända snart. han hade ju så ont, så på det sättet är det skönt att han slipper lida. egentligen finns det inte mycket mer att säga, utom att jag alltid kommer att ha honom vid mig... både bildligt och bokstavligt. efter att han blivit kremerad har jag tagit askan och ställt den på fönsterkarmen i sovrummet, precis brevid datorn där jag sitter oftast. det är väldigt skönt faktiskt.

jag lär uppdatera här snart igen. just nu sitter jag och läser en av de böcker jag ska analysera till c-uppsatsen. som tur är är boken otroligt bra!